MICHAL_1100 Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 w takim razie czy jest ktoś kto ma model i może sprawdzić jaki przedłużacz będzie potrzebny ? Jakie bedzie najlepsze smiglo pod silnik z zestawu i lipo 3s ? Było :!: http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=34348 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maca111 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 http://www.dinodirect.com/glider-model-epo-4ch-rc-airplane-electrical.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azienkoz Opublikowano 6 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 w takim razie czy jest ktoś kto ma model i może sprawdzić jaki przedłużacz będzie potrzebny ?Zmierzyłem, ile przedłużenia potrzebują serwa - 50 cm, a z marginesem bezpieczeństwa to około 60 cm. Nie wiem, czy produkują takie przedłużacze, ja widziałem max 45 cm, a to albo nie wystarczy, albo sprawi, że przewód będzie mocno naprężony. Lepiej wlutować przewód, który można kupić za grosze na metry. Dodatkowo przedłużacz będzie wymagał poszerzenia kanału dla serwa w skrzydle, ze względu na złącze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Sz Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zmierzyłem, ile przedłużenia potrzebują serwa - 50 cm, a z marginesem bezpieczeństwa to około 60 cm. Nie wiem, czy produkują takie przedłużacze, ja widziałem max 45 cmPrzedłużacze 60 cm można kupić np. w tych sklepach: tu i tu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frato Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 w takim razie czy jest ktoś kto ma model i może sprawdzić jaki przedłużacz będzie potrzebny ?Zmierzyłem, ile przedłużenia potrzebują serwa - 50 cm, a z marginesem bezpieczeństwa to około 60 cm. Nie wiem, czy produkują takie przedłużacze, ja widziałem max 45 cm, a to albo nie wystarczy, albo sprawi, że przewód będzie mocno naprężony. Lepiej wlutować przewód, który można kupić za grosze na metry. Dodatkowo przedłużacz będzie wymagał poszerzenia kanału dla serwa w skrzydle, ze względu na złącze. Ściągnij z netu instrukcję do bety od modelarni.Ja kupiłem przedłużacze 30 cm i 10 cm żeby nie wypinać z odbiornika. Kabel od serwa zawija się przy serwie lotek, nie trzeba poszerzać kanału. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi