czajnior Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Witam, czy to normalne że raz na jakiś czas występują przerwy około 1 s w komunikacji nadajnik - samolot Samolot jest martwy w tym momencie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Jaki system, jaka odległość, co akurat robi model ... ??????? :idea: :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Jak w moim ASSANie zaczęło brakować prądu to model był martwy przez około 3 sekundy. W szybowcu miałem problemy z takimi przerwami pomimo używania kondensatora. Pomogło wyciągnięcie anten na pełną długość i ustawienie ich jedną do góry, a drugą wzdłuż linii kadłuba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Air Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Ja tak miałem ostatnio, jak zapomniałem podgiąć antenę do góry... Latałem "celując" nią w model. Wystarczyło, że podniosłem ją o 45* a w modelu antenę zamontowałem pionowo i problem zniknął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi