Depesz Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Witam. Czy jest jakaś szansa by ponownie pokryć folią miejsc, gdzie wkradło się paliwo i przesączyło balsę. Bardzo proszę o jakiś sprawdzony sposób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kr3cik Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Gdzieś na forum jest coś na ten temat i chyba paliwo z balsy można usunąć acetonem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikon Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Witam. Czy jest jakaś szansa by ponownie pokryć folią miejsc, gdzie wkradło się paliwo i przesączyło balsę. Bardzo proszę o jakiś sprawdzony sposób. Ja "prasowałem" balsę przez ręczniczek papierowy żelazkiem rozgrzanym tak jak do oklejania, tak długo jak ręczniczki piły olej. W momencie jak już nie piły więcej, przykleiłem folię. Pozdr., Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi