cacu24 Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 aha Bardzo dziękuję jak będę to sobie kupię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cacu24 Opublikowano 11 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 dzisiaj jak bylem w sklepie z art. budowlanymi to kupiłem pęczek 10 listewek o przekroju koła za 5,50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyton Opublikowano 11 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Bartku, u mnie w castoramie są "pseudo" Listewki modelarskie, każda inna inny wymiar, aczkolwiek gdy pytałem na sklepie czy jest możliwość aby mi zrobili listewki na "zamowienie" powiedzieli że żadnego problemu nie ma... A cena za "pseudo" listewki 1,30zl/szt.to ja byłem w ,,składnicy harcerskiej"w kielcach i powiedział mi koles ze za JEDNĄ 2zł :crazy: wysmialem go i wyszedlem.cacu24 tylko jakiej jakości masz te listewki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cacu24 Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 średnica 5mm, długość 1000mm oheblowane, bardzo fajnie zrobione rowkowane. Świetnie nadaje się do budowy modeli redukcyjnych i szkieletów samolotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeon Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 A z jakiego drewna są te listewki? Coś mi się zdaje,że z buczyny są one zrobione.Jeżel tak to nadają się na kołki do mebli jedynie. Kurde ale tanio te kołki...he he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr555 Opublikowano 14 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 A z jakiego drewna są te listewki? Coś mi się zdaje,że z buczyny są one zrobione.Jeżel tak to nadają się na kołki do mebli jedynie. Kurde ale tanio te kołki...he hepotwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr555 Opublikowano 15 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 a macie może jakieś plany łatwych szybowców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Nie dość że piszesz post pod postem to jeszcze dział nie taki ale idziesz w zaparte kolego jak czołg. Moderatorzy chyba śpią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 15 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 a macie może jakieś plany łatwych szybowców Mamy... Dział "Plany", a w nim temat przyklejony, żeby go bardzo łatwo było znaleźć "Baza planów modelarskich". Przypuszczam, że nie znajdziesz tam przepisów kuchennych. :wink: Kolego Piotrku. Wiem, że napisanie dwóch zdań i czekanie na parujący talerz z gotowym daniem, jest łatwe i przyjemne. Ale może wykaż odrobinę inwencji, i poświęć jeden wieczór nie na pisanie, ale na CZYTANIE forum. Są tu tysiące tematów o niemal wszystkim co jest z modelarstwem związane. Przejrzałeś choć jeden dział? Poczytałeś relacje z budowy modeli, które mogłyby cię zainteresować? Użyłeś:szukaj!: choć raz? Mamy cały dział o tym "Jak zacząć". Może zacznij od przeczytania choć tematów z ostatnich 5 stron działu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi