Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bartku, u mnie w castoramie są "pseudo" Listewki modelarskie, każda inna inny wymiar, aczkolwiek gdy pytałem na sklepie czy jest możliwość aby mi zrobili listewki na "zamowienie" powiedzieli że żadnego problemu nie ma... A cena za "pseudo" listewki 1,30zl/szt.

to ja byłem w ,,składnicy harcerskiej"w kielcach i powiedział mi koles ze za JEDNĄ 2zł :crazy: wysmialem go i wyszedlem.

cacu24

tylko jakiej jakości masz te listewki?

Opublikowano

średnica 5mm, długość 1000mm oheblowane, bardzo fajnie zrobione rowkowane. Świetnie nadaje się do budowy modeli redukcyjnych i szkieletów samolotów

Opublikowano

A z jakiego drewna są te listewki? Coś mi się zdaje,że z buczyny są one zrobione.Jeżel tak to nadają się na kołki do mebli jedynie. Kurde ale tanio te kołki...he he

Opublikowano

A z jakiego drewna są te listewki? Coś mi się zdaje,że z buczyny są one zrobione.Jeżel tak to nadają się na kołki do mebli jedynie. Kurde ale tanio te kołki...he he

potwierdzam
Opublikowano

Nie dość że piszesz post pod postem to jeszcze dział nie taki ale idziesz w zaparte kolego jak czołg. Moderatorzy chyba śpią.

Opublikowano

a macie może jakieś plany łatwych szybowców

Mamy... Dział "Plany", a w nim temat przyklejony, żeby go bardzo łatwo było znaleźć "Baza planów modelarskich".

Przypuszczam, że nie znajdziesz tam przepisów kuchennych. :wink:

Kolego Piotrku. Wiem, że napisanie dwóch zdań i czekanie na parujący talerz z gotowym daniem, jest łatwe i przyjemne.

Ale może wykaż odrobinę inwencji, i poświęć jeden wieczór nie na pisanie, ale na CZYTANIE forum. Są tu tysiące tematów o niemal wszystkim co jest z modelarstwem związane.

Przejrzałeś choć jeden dział?

Poczytałeś relacje z budowy modeli, które mogłyby cię zainteresować?

Użyłeś:szukaj!: choć raz?

Mamy cały dział o tym "Jak zacząć". Może zacznij od przeczytania choć tematów z ostatnich 5 stron działu?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.