Coldmami Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Dzień dobry, Wczoraj podłączyłem odbiornik Spekrum AR6210 do ESC i nic. Odbiornik był wcześniej zbindowany i odbył kilka lotów z czego ostatni dość pechowy. Po złożeniu samolotu do kupy podłączyłem kilka razy odbiornik i wszystko działało aż do wczoraj. Na pięcie podawane do odbiornika to 5,2V i na każdym kanale jest to samo natomiast dioda nie zapala się i odbiornik nie łączy się z radiem (dx6i). Czy ktoś miał podobny problem? pozdrawiam Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubu2 Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Zbinduj jeszcze raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coldmami Opublikowano 7 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Z tego co pamiętam to nowy odbiornik wyjęty z pudełka świecił diodami, a tutaj nic zero reakcji. ale w domu oczywiście sprawdzę Pańską radę. Edit: Juz wiem co się zepsuło - odbiornik. Wczoraj dostałem nowy. Temat zamknięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi