ECO400 Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 ładnie Ci idzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxxx Opublikowano 30 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Takie pasowanie na sucho Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Generalnie rzecz mówiąc to idziesz jak burza Chciał bym takiego Jaka :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxxx Opublikowano 30 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Żeby nie była to ręczna robota wykonałbym ci elementy,ale tak to sporo czasu zabiera a chciałbym jeszcze w tym roku skończyć ten model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Uploaded with ImageShack.us Czy to główny inżynier budownictwa lotniczego taki rodzaj kratownic? Mizernie i dziwnie to wygląda przy tej wielkości modelu. Trochę widziałem i sam zbudowałem kratownic ale widzę że mam w tym zakresie mało doświadczeń Możesz to zrobić lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxxx Opublikowano 30 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Akurat takie rozwiązanie zastosowałem i sądzę ze da radę tym bardziej ze będzie kryty balsą i warstwą tkaniny 25g ponieważ całość będzie lakierowana w lakierni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Oczywiście życzę powodzenia w budowie i przyszłych lotach. Temat ciekawy i będę miał gdzie zajrzeć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxxx Opublikowano 30 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Dziękuję i zapraszam,a tak przy okazji kwestia wyposażenia jakie zastosować serwa na klapy ,lotki i powierzchnie sterowe :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chasz61 Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Pozdrawiam kolegę , serwa proponuję analogowe lub cyfrowe , ale wiadomo doświadczony modelarz wie jakie zastosować :mrgreen: ", a tak a pro po " Lotki - powierzchnie sterowe statku powietrznego, służące do kontroli jego przechylenia, czyli obrotu wzdłuż osi podłużnej. " Oj kurde ta ludzka upierdliwość , czepiam się takich dupereli , cóż taki jestem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxxx Opublikowano 31 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Zapomniałeś dodać że oprócz tego że analogowe lub cyfrowe to jeszcze takie które będą sie obracały i to w dwie strony :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek27 Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 upierdliwosc ludzka nie zna granic ...zamiast pomoc to tylko jakies brednie mowia.Budowa widze idzie super tak trymac! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Z serwami to chodzi Ci o to po ile Kg mają mieć czy z jakiej firmy? A jakich teraz używasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxxx Opublikowano 31 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Dokładnie chodziło mi o siłę ,znalazłem w opisie budowy Gawrona o podobnych wymiarach ze użyto standardowych,ale sądzę że może być trochę mało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Duży model = duże i mocne serwa. Jak-12 ma dosyć duże powierzchnie sterowe więc ja bym szukał czegoś w okolicach 12kg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samoloty.ts Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Czy masz plany jaka 12 w wersji elektronicznej? Gdyby tak to czy mógłbym prosić na samoloty.ts@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
max6404 Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Tomasz czyżby budowa stanęła na dobre? Nie ukrywam , że ciekaw jestem tematu zwłaszcza , że liczyłem na oględziny modelu w Mrągowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny88 Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Czy masz plany jaka 12 w wersji elektronicznej? Gdyby tak to czy mógłbym prosić na samoloty.ts@gmail.com może elektrycznej ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 może elektrycznej ?? Elektronicznej - pewnie w pliku CAD lub temu podobne. Obstawiam raczej to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi