awiator98 Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 Witam chciałbym prosic o rade przy wyborze nowego toru do turnigy . Chcial bym urzywac go do wiekszych modeli . mysle nad 3 systemami : assanem corona frysky Ktory z nich polecacie
buwi777 Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 Witam chciałbym prosic o rade przy wyborze nowego toru do turnigy . Chcial bym urzywac go do wiekszych modeli . mysle nad 3 systemami : assanem corona frysky Ktory z nich polecacie słownik ortograficzny byłby stosowny na początek, potem FrSky ...
mikon Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 słownik ortograficzny byłby stosowny na początek, potem FrSky ... Tyle że Frsky ma lepszy zasięg niż słownik. I do tego miewa telemetrię Ale potwierdzam - Frsky. Inna liga niż pozostałe. Pozdrawiam, Michał
mkrawcz1 Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 Miałem (i mam) tylko FrSKY, więc mogę jedynie powiedzieć: żadnych zastrzeżeń.
Jedrula Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 Polecam FrSky bardzo pewny link.
Rekomendowane odpowiedzi