tomnow95 Opublikowano 11 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Film z quadrocoptera, latałem koło domu na Mazurach. Beż żadnej stabilizacji, kamera na sztywno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrotherBloat Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Świetny filmik - piękne widoki! Czy słyszę wycierające się łożysko w jednym z silników, czy to pęd powietrza wtłaczanego do mikrofonu kamery? pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomnow95 Opublikowano 12 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Łożyska-fakt mogą być zjechane:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 czy tak ciężko przeczytać tekst przed wysłaniem >? szlag mnie trafia jak widzę temat Wspomnienie wkacji I nawet nie muszę patrzeć ile lat ma user... Wpis zrobiony tylko dlatego że mnie szlag trafia jak ktoś własnego tematu nie umie poprawnie napisać........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomnow95 Opublikowano 13 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Specjalnie dla Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi