ppompka Opublikowano 16 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Dostaje 50zl kieszonkowego miesiecznieNiestety nie każdy ma tak dobrze. Pracę np. na wakacje w małym miasteczku jest bardzo trudno znaleźć, brakuje miejsc pracy dla wielu dorosłych osób, a co dopiero dla 16-latka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomnow95 Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Ja nawet nie moge rozdawać ulotek. Zajmij się czymś,w czym jesteś dobry. Ja jestem elektronikiem i naprawiam różne rzeczy itp. I właśnie dlatego nie powinienes kupować taniej łądowarki która się szybko zepsuje. Pozbierać trochę dłużej a mieć sprzęt na lata, a nie kupować czegoś co się za pół roku zepsuje. Moje accucele wytrzymywały gora pół roku,a więc zwróciło mi się kupno sharka, którego mam kilka lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz K. Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 ppompka, Kup accucela. Ładowarka jest naprawdę ok. Te e-sky i inne tanie shity psują pakiety... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomnow95 Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 I miej nadzieję,że już poprawili ich błędy. Sporo osób na nie nie narzeka, jednak u mnie poszły 3 i u 2 kumpli też. Może po prostu taka wersja:) ppompka jak będziesz potrzebował pomocy czy cośto pisz do mnie na gg, pomogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho1997 Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Próbuj ścieżki łączyć grafitem, gorzej już nie będzie. Jak by coś nie wypaliło, to polecam Imax B6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 krzycho1997, minął ponad miesiąc od ostatniej odpowiedzi. Naprawdę są lepsze sposoby od łączenia MIEDZIANYCH ścieżek grafitem. Np. kawałek zwykłego przewodu i lutownica. Jak sobie wyobrażasz połączyć na stałe miedź z grafitem?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olecki75 Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Ja polecam SHARKI, mam SHARKA 20 i 30 i nie zamieniłbym na nic innego. Sharki to takie rewelacyjne znowu nie są. Mi po roku zaczęła szwankować 20 a koledze 10 też padła. Wszystko to jeden shit. Po za tym Sharków już chyba nie robią jak już to Bantam. Jak ktoś chce względny spokój na dłuższy czas to najlepiej zainwestować w Pulsara (wiadomo, cena astronomiczna zwłaszcza mk.3) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi