kondiz Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Witam, Mam na imię Konrad Modelarstwem zajmuję się od ok. 1 roku Przez ten czas miałem: -Najpierw zabawki helikopterów - Honey Bee (niestety wada konstrukcyjna i został zamieniony na ->) - Lama v4 - ASW-28 ( trudno było ale opanowałem sztukę latania aby przesiąść się na ESA ) - Spitfire ESA (jedna kraksa i wymiana z modelarzem na KI-61) No i teraz mam KI-61 (zdjęcie profilowe) Teraz czasami w weekendy wyjeżdżam z modelarzami na Górze Szybowcowej i się bawimy w wojnę powietrzną) Teraz szykuję się na jakiegoś akrobata, albo Kamerkę HD do samolotu. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viader Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Hej rzeźnik, poczytaj regulamin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondiz Opublikowano 12 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Ale chyba jeszcze nic źle nie zrobiłem? :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziobak Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Poczytaj o avatarze, jaki może być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondiz Opublikowano 13 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 aha, ok już zmieniam :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi