szewo Opublikowano 15 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Nagły, silny i niemożliwy do przewidzenia podmuch wiatru sprawił, że w miejscu gdzie zazwyczaj latam pojawiła się linia.... Model wisiał trzy dni, czekając na pomoc energetyków. Wilgoć i niższe temperatury nie zaszkodziły elektronice. Pakiet rozładował się do 6V, więc raczej nic już z niego nie będzie, choć wizualnie bez zarzutu - żadnego spuchnięcia. Wiatr to jest jednak żywioł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 15 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Pakiet możesz spróbować reanimować jak nie jest spuchnięty,też tak miałem naładowałem go najpierw trochę programem do NIMH a później już standardowo Lipo balance i działa bez zarzutów . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 15 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Nagły, silny i niemożliwy do przewidzenia podmuch wiatru sprawił, że w miejscu gdzie zazwyczaj latam pojawiła się linia.... Taaak. Potrafią wyskoczyć znienacka, takie linie... :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmaciej Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Nagły, silny i niemożliwy do przewidzenia podmuch wiatru sprawił, że w miejscu gdzie zazwyczaj latam pojawiła się linia.... Toż to musiało wiać, że przestawiło z miejsca na miejsce linie... A myślałem, że "mgły helowej" w tym roku już nic nie przebije... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GPiotr Opublikowano 17 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Andrzeju, a da się takim ustrojstwem przy lekkim wietrze latać ? mam skrzydełko 1,9m i właśnie wózek robię. Jaki masz silnik / śmigło do swojego sprzętu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szewo Opublikowano 17 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Pytanie co znaczy "lekki" - zwłaszcza wyżej zmiana prędkości z wiatrem i pod wiatr są odczuwalne. Ja latam z silnikiem C3542/05 i śmigłem 10x7e. Tu znajdziesz szczegóły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi