mastergame Opublikowano 17 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Witam, poszukując ładowarki dla początkującego, prócz polecanych Accucell-6 i (rzadziej) iMAX B6, natknąłem się na ładowarkę Redox Alpha Do zobaczeni m. in. tutaj. I tu pojawia się pytanie - czy warto na siłę sprowadzać Accucella, czy na tym poziomie to nie będzie robić większej różnicy... ? A, i dodam, że ładowane będą LiPol-e, do 3 cel. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubu2 Opublikowano 17 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Wewnątrz jest identyczna ze wszystkimi, które wymieniłeś. pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Mam w klubie dwie i mogę je polecić ,maja tą zaletę że kupująć w sklepie w Polsce masz gwarancję w "zasiegu ręki " oczywiście obie pracuja bezproblemowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi