psiwak Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Witam, Poszukuje programu ktory by mial taka funkcje jak wspomiany RcAudio . A dokladnie chodzi mi o testowanie ustawien nadajnika i sprawdzanie dzialania i zachowania mikserow. Nie wychodzi mi to w RCAudio, mam podlaczony nadajnik poprzez kabel USB i sa "szumy" tzn powierzchnie w programie same sie wychylaja jak chca. Co jest logiczne bo program ten jest pod wejscie audio a nie USB, W AFPD wszytko dziala jak nalezy - oczywiscie pod USB. Jest jakas alternatywa dla niego pod USB? pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzradek Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 A w czym lepszy jest ten program, od widoku wychyleń serw (kanałów) we wspomnianym przez Ciebie AFPD? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psiwak Opublikowano 3 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Dziekuje za wskazowke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi