tehace100 Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Witam. Mam problem z aparaturą Hitec Laser 6 ponieważ komputer ją wykrywa, ale nie reaguje na ruchy drążkami ani w kontrolerze gier w panelu sterowania ani w symulatorze FMS i RC Desk Pilot. Kabel posiadam orginał, system xp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biedronas Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 HO! Co to znaczy, że masz oryginalny kabel? Jest to kabel z końcówką USB czy jack (audio)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tehace100 Opublikowano 26 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Kabel mam taki: http://www.modelemax.pl/product_info.php?products_id=927 to chyba orginalny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biedronas Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 To jest po prostu kabel do podłączenia aparatury z komputerem. Po pierwsze, czy jest to aparatura nowa, czy kupiona / otrzymana od kogoś? Prosta rzecz na początek, czy włączyłeś aparaturę, czy próbujesz latać na wyłączonej (bez włączenia zasilania interfejs będzie wykrywany przez Windowsa ale nic nie będzie można zrobić)? Po drugie pamiętaj, że gdy nie masz wyciągniętej anteny na maksa powinieneś wyjąć kwarce z aparatury (w przeciwnym razie możesz ją zniszczyć i będziesz miał dużo mniejszy zasięg). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tehace100 Opublikowano 27 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Kupiona była około 3 lat temu nowa z servami odbiornikiem itp, zaczołem ją używać od niedawna. Tak, podłączam ją gdy jest włączona i ma wyjęte kwarce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzik4 Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Ja mam do swojego optica kabel po RS i żeby działał używam programu http://cdn.simtel.net/pub/simtel/00/07/51/76/PPJoySetup.zip spróbuj powinno działać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tehace100 Opublikowano 27 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 U mnie to nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi