ECO400 Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Pokażę Wam kilka zdjęć, które robiłem dzisiaj do przewodnika turystycznego. Niestety rano miałem filmowanie w innym miejscu i znowu nie wyrobiłem się czasowo, zaszło słoneczko i musiałem to nadrobić dłuższym czasem naświetlania przez co zdjęcia wyszły lekko poruszone. Będzie trzeba powtórzyć wyjazd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Ładne foto ale pogoda już nie sprzyja do zdjęć za bardzo zaszło słoneczko i musiałem to nadrobić dłuższym czasem naświetlania przez co zdjęcia wyszły lekko poruszone. Będzie trzeba powtórzyć wyjazd. Rób fotki w RAW'ie to nie będziesz musiał powtarzać wyjazdu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 30 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Rób fotki w RAW'ie to nie będziesz musiał powtarzać wyjazdurobić fotki w rawie, po to żeby je umieścić w przewodniku w formacie 10x15cm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Tak, po to żeby je obrobić na PC tak jak chcesz a nie tak jak pozwala Ci na to pogoda Nie ma wpływu to w jakim rozmiarze będziesz miał zdjęcie. Robiąc foto w RAW'ie masz swobodę w obróbce bez utraty jakości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 30 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 teoretycznie masz racje, ale i tak mnie czeka jeszcze kilka wyjazdów bo muszę wszystkie zabytki i bardziej popularne miejsca sfotografować. Dzisiaj po prostu się nie wyrobiłem w czasie i wyszło jak wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latacz_86 Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Świetne zdjęcia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladek Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Piekne kolory jesieni. Gdzie robiles te fotki i jakim aparatem ? Bardzo dobre zdjecia. Wladek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 1 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Piekne kolory jesieni. Gdzie robiles te fotki i jakim aparatem ? Bardzo dobre zdjecia. Wladek. Canon 550d Wrocław, Pergola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi