jankovich Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Razem z nadajnikiem dostałem odbiornik RX-1011FS 2,4 GHz - 10 kanałów, w instrukcji obsługi jest napisane,że powinien być zasilany przez BEC z pakietu 2S. Mam pytanie czy zasilanie z pakietu 3S przez BEC regulatora nic nie zrobi temu odbiornikowi??? Może laickie pytanie, ale nie daje mi spokoju... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubu2 Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Nic się nie stanie. Na wyjściu BECa będziesz miał stale to samo napięcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankovich Opublikowano 31 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Dzięki za odpowiedź, nie byłem pewien...teraz tylko dotrze bateria, wszystko do samolotu i pierwsze loty...Dzięki za POMOC.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi