smootny Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Witam czy używał ktoś Pro Epoxy 30min ?? Jakie dać prawidłowe proporcje by "jakoś to zadziałało"... W opisie na pojemnikach niby napisane by dać "equal" jednego i drugiego. W takiej kombinacji pół na pół po 3 dniach wychodzi miekkie gó...no... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Tak się czasami zdarza jak żywica jest stara lub przemrożona. Rozwiązanie -> do kosza i kupić nową - ma być 50/50 i tak po owych 6/30 minutach są prawie twarde. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smootny Opublikowano 31 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Pomimo tego, że to nowe ze sklepu (zamówienie sprzed 3 tygodni) chyba wylądują w koszu - dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Miałem to samo jak robiłem jeden z modeli. Tylko ja używałem żywicy chyba niemieckiej, firmy nie pamiętam. Kolor tubek czerwony i biały. Za nic nie chciała wyschnąć nawet po 4 dniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smootny Opublikowano 31 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Też wywaliłeś ?? czy coś udało się mimo wszystko zdziałać ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Kosz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Na kleje i zywice tej firmy narzekają juz ludzie od dawna a jednak to kupujecie..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smootny Opublikowano 31 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Na kleje i zywice tej firmy narzekają juz ludzie od dawna a jednak to kupujecie..... Dostałem w gratisie przy większym zamówieniu.. :mrgreen: Wywalę - nie będzie szkoda.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Już wiesz dlaczego w gratisie :rotfl: Swoją drogą poinformuj sklep, że mają taki bubel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi