janegab Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Będę w tych okolicach-zabieram 2 szybowce aura łaskawa-proszę kolegów o info .gdzie latać w tych okolicach ...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Poczytaj tutaj http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=39676&postdays=0&postorder=asc&start=0 A co do okolic Wałbrzycha to w Bielawie jest świetna góra. Wjeżdża się na samochodem na sam wierzchołek. Kurde ale nie wiem jak Ci wytłumaczyć jak dojechać, bo nie znam Bielawy. Byłem tam ze dwa razy jak odwiedzałem Mariusza z Modellot i jechałem zawsze na tzw. czuja. Ona leży tuż przy chyba obwodnicy Bielawy, taka dwupasmowa droga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 4 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Witaj Kolego... ! dzięki za info. własnie jadę do Bielawy na Szpakową do Modellott-u to mi mistrzowie wszystko wytłumacza. Pozdrawiam Janek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 No to trafiłeś w dziesiątkę. Namów Mariusza to polatacie razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 4 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Nie znam go osobiście ale sprawy firmy załatwia bardzo sympatycznie . Osoba -dla modelarzy otwarta na wszelkie prośby - propozycje-POLECAM . Modele wykonane w Modellocie b.solidne mam wgląd np do skrzydeł Barakudy po kraksie a że kadłub wytrzymał to walnięcie to zdumiewajace.Pozdrawiam Janek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Mariusz jest sympatyczny faktycznie, ale jego ojciec to już dusza człowiek. Naprawdę świetni i strasznie sympatyczni ludzie. Miałem od nich Fregate ale sprzedałem bo nie miałem na nią czasu. Ale ich Barakudą to jeszcze polatam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi