endriu1965 Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 Witam! Jak w temacie jak by ktoś miał instrukcje po polsku do tej 8 kanałówki to poproszę ewentualnie jak nie do 2,4 ghz to do innej wersji ważne żeby meni było to samo . I jeszcze jedno gdyby ktoś miał do sprzedania przewód do tej aparatury lub wiedział gdzie kupić to prosze o info.
mazur Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 Użytkownik Przemo_w1 ma instrukcję do RD 8000. Może jest podobna. http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=29218
endriu1965 Opublikowano 14 Listopada 2011 Autor Opublikowano 14 Listopada 2011 Niestety nie można jej pobrać bo ta strona nie istnieje :cry:
mazur Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 Niestety nie można jej pobrać bo ta strona nie istnieje :cry:Napisz do niego na PW.
Przemo_w1 Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 Mam instrukcję w PDF do RD8000. Kluczowe funkcje się pokrywają, więc jak potrzeba to mogę podesłać. A moja strona istnieje i ma się dobrze, choć ostatnio jej nie aktualizowałem.
rodny Opublikowano 24 Czerwca 2014 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Mam instrukcję w PDF do RD8000. Kluczowe funkcje się pokrywają, więc jak potrzeba to mogę podesłać. A moja strona istnieje i ma się dobrze, choć ostatnio jej nie aktualizowałem. Witam ! Faktycznie ta strona to" Not Found" Jeżeli masz instrukcję po polsku to bardzo proszę o podzielenie się nią. Mam taką apkę Sanwa RDS8000 FHSS z instr. po angielsku Czy jest możliwe przesłanie jej na maila - może być odpłatnie mój mail a włściwie do pracy microshipyard@gmail.com Z pozdrowieniami rodny
blekis Opublikowano 26 Czerwca 2014 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Witam ! Faktycznie ta strona to" Not Found" Jeżeli masz instrukcję po polsku to bardzo proszę o podzielenie się nią. Mam taką apkę Sanwa RDS8000 FHSS z instr. po angielsku Czy jest możliwe przesłanie jej na maila - może być odpłatnie mój mail a włściwie do pracy microshipyard@gmail.com Z pozdrowieniami rodny Jak kolega wytrzyma do poniedziałku to mogę podesłać...
Rekomendowane odpowiedzi