Czopek Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Witam, Wpadło mi w ręce takie podwozie Nie bardzo wiem jak mam je połączyć ze sterem kierunku. Będę wdzięczny za wszystkie sugestie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krankor Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Najwyraźniej ten pionowy szary element należałoby wpuścić od dołu w ster kierunku. Niebieski kołek powinien suwać się po tym poziomym pręcie. Nie powinien być na sztywno. Wtedy nie będzie się prężyć, jeśli nie trafiłbyś dokładnie z osią obrotu kółka dokładnie w oś obrotu steru kierunku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czopek Opublikowano 10 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Tak też myślałem, ale ten szary element jest grubości steru kierunku praktycznie... i to mi strasznie nie pasowało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krankor Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 To chyba zestaw uniwersalny. A Twój ster kierunku wyjątkowo cienki jest. Podejrzewam, że z niebieskiego jakiś pręcik wystaje, ośka na którą szary - rurka jest nałożony. Czy jakos podobnie. Zeszlifować szarego! albo podmienić na cienszą rurkę, od bowdena np Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czopek Opublikowano 10 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 OK. wielkie dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekB. Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Albo wywal całkiem ten szary i niebieski element i sam drut przygnij wzdłuż steru kierunku, potem przymocuj go jakąś blaszką czy czymś. O tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi