Johny88 Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Witam dzisiaj zakupiłem niedużo używany helik Walkera 59 QD . Zabawke kupiłem na allegro za 295zł jak myslicie czy to duzo ? Nie mam pojecia o helikopterach (dotychczas latałem warbirdami spalinowymi) jednak przyszla zima i stwierdzilem ,że fajnie by było polatac czyms po domu Co sadzicie o tym heli ?? tu jest link do aukkcji http://allegro.pl/walkera-59qd-piekna-makieta-rtf-2-4ghz-bcm-i1922386631.html#history Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeszekJ Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Jeśli to jest helik rozmiarów mojej Walkery 60B to w domu nie polatasz. Jeśli nie potrafisz dobrze kontrolować helikoptera RC to nawet nie próbuj. Dobry symulator, a po stu godzinach zapytaj co dalej. Widziałeś, że ten konkretny egzemplarz lata? Czy kupiłeś kota w worku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny88 Opublikowano 11 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 kupilem helika z allegro wiec zawsze mozna wtopic, ale sprawdzilem ze uzytkownik ma dobre komentarze wiec zaryzykowałem... A co do wielkosci to srednica glownego wirnika ma 63cm Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Padle (małe czarne łopatki) sterczą dziwnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny88 Opublikowano 13 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Padle (małe czarne łopatki) sterczą dziwnie ??? Nie znam sie na tym , moze wiecie co to moze byc ? Może wystarczy cos dokrecic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny88 Opublikowano 17 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Helik przyszedł do mnie dzisiaj i faktycznie, był nie przykrecony walek z malymi łopatkami. Po tym jak to przykreciłem probowalem poderwac helikopter ,jednak nie mial checi. Czy te łopatki mają jakis na to wplyw? Ja ustawilem je na 0 moze muszą byc pod jakims katem ? . Dodam jeszcze ,że bateria byla wyladowana ,tylko nie wiem czy az tak. Teraz łąduje baterie i jutro kolejne proby. PZDR czekam na rady dotyczace ustawienia. ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi