instruktor Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 W myśl zasady "mówisz i masz" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 12 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Dzięki Szczepan, ale zdecydowanie wole sie uśmiechnąć w sprawie tych bagnetów. Klej już zakupiony tylko musi dotrzeć do Wrocka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Dzięki Szczepan, ale zdecydowanie wole sie uśmiechnąć w sprawie tych bagnetów. Kle. Gdybyś podał wymiary już by były zrobione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 13 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Wiem, wiem ale zajmowałem się na razie ogonem. Dziś i w przyszłym tygodniu skończę skrzydła to wówczas wytargam na zewnątrz i pomierzę. Nie moge na razie pomierzyć bo mi sie nie mieści w modelarni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi