Wojtek I Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Witam. Podobno na bazie HONEY BEE King II firmy E-sky nic nie da się zrobić, ale nie całkiem jest to prawda. Nie mając większego pojęcia o heli i portfel na poziomie galicyjskim wybrałem King'a, troszkę poprawiłem i zacząłem się nim bawić. Może i było to fajne, ale czegoś mi brakowało - znalazłem to: I zabrałem się do pracy, poskładałem budę dodałem światła pozycyjne i reflektor; Wyszło dość fajnie, ale dalej coś brakuje, więc trochę rurek, wykałaczki i cyna, dorabiam uzbrojenie A efekt końcowy jest taki: :jupi: No i jeszcze na dodatek to lata :rotfl: Szkoda, że filmik robiony w takiej ciasnocie, ale dobre i to. :roll: http-~~-//www.youtube.com/watch?v=2M5TTM4dI-A Marzy mi się jeszcze chowane podwozie, ale inne tematy pochłaniają czas którego zawsze brakuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erapin Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Piękny model. Staranna robota , aż się oczy cieszą. Gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Air Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Całkiem fajny, znam ten śmigłowiec (w sensie Airwolfa) od podszewki i podoba mi się (poza przednim kółkiem, które psuje cały makietowy efekt) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 A kiedy usuwasz Flybara? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek I Opublikowano 13 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Adrian, praktycznie miałem już głowicę czterołopatową do niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Air Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Adrian, praktycznie miałem już głowicę czterołopatową do niego. Airwolf z czterołopatowym wirnikiem? Proszę, nie rób tego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek I Opublikowano 13 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Nie zrobię tego, ale mogła to być alternatywa dla flybar'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi