Artur z kołobrzegu Opublikowano 2 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Przedchwilą wróciłem z latania , jestem pozytywnie zaskoczony :jupi: Czasy lotów w warunkach wydaje mi się atermicznych ( nad morzem - rzuty z plaży ) wynoszą koło 1 minuty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur z kołobrzegu Opublikowano 23 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 wersja v3 kilka długo zapowiadanych fotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur z kołobrzegu Opublikowano 18 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 wersja v3 była estetyczną porażką tak więc powstała wersja v4 tym razem policzona i poprzeliczana , lata sporo lepiej od poprzedniej wersji i lepiej wygląda , lżejsza o iles tam gram wygląda tak\ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 na stateczniki użyłeś styroduru czy depronu? jaką tkaniną kryłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur z kołobrzegu Opublikowano 18 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 styrodur tkanina 25 gr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek w Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 styrodur tkanina 25 gr I sie nie mnie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 I sie nie mnie?? A czemu ma się miąć? Ja to też stosuje i jestem zadowolony z efektów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TEQ Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Stateczniki laminatowe Gordona lubią się miąć po jakimś czasie. :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 to może rozwiniecie pojęcie miąć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek w Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Nie chodzi o stateczniki kogos tam tylko o to co sie dumnie zwie stateczniki laminatowe. to może rozwiniecie pojęcie miąć? Wgniatanie sie styroduru i kruszenie sie laminatu Juz 2 takie rzutki sie zmięły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur z kołobrzegu Opublikowano 25 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 nic się nie mnie puki co XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Wgniatanie? Czyli np jak się mocniej nacisnę palcem? Bo wtedy się wgniata i czasami da sie to uratować przygrzewając to miejsce żelazkiem. Kruszenia laminatu nie obserwuje. A stosujecie może dźwigary? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.