miksell Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Witam, Mam taki problem: Mam OSD Remzibi, które wyświetla współrzędne. Podczas lotu FPV w momencie upadku, utraty zasięgu mam nagrany materiał wideo a na nim współrzędne N i E. Poszukuję jakiegoś programu, który mógłbym zainstalować na Androida, który byłby mnie w stanie doprowadzić do modelu po współrzędnych. Zna ktoś jakiś taki program?? ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Air Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Spróbuj c:geo - co prawda to do Geocachingu, ale ma opcję prowadzenia do konkretnych współrzędnych gps wraz z kompasem pokazującym drogę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeszekJ Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Mapy Googla. Szukasz "loc: szerokość,długość" albo "loc: szerokość długość" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blekis Opublikowano 18 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 może coś w stylu ---> program Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miksell Opublikowano 19 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Nie da sie bezposrednio za pomoca nawigacji w Smartphone? Niestety nie wiem jak. Na nawigacji nie znalazłem opcji aby wpisać współrzedne w takim formacie w jakim podaje to OSD Remzibi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeszekJ Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Przecież Ci napisałem :? Zmień format na DD.DDDDDD i takie współrzędne podawaj googlowi. Google zrozumie też DDMM.MMMM jeśli po stopniach zapiszesz oznaczenie stopnia (kółeczko), a po minutach podasz oznaczenie minut (apostrof). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi