spad Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 witam posiadam motoszybowiec zdekompletowany motoszybowiec alpha 1500 niestety teżbez silnika. Potrzebuje porady o doborze "taniego" silnika do tego modelu pod pakiet 3s z góry dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Latałem Alphą kolegi, na fabrycznym silniku zachowywała się najlepiej, potem silnik się zepsuł i został zmieniony na jakiś Turnigy 200W, ale to nie było to. Ja mogę polecić silnik Dualsky XM2830CA-10. Jest bardzo dobry, ale jednak nie spełnia warunku "tani". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyton Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 tutaj masz ten co byl jesli za drogi to zamiennik jakis np.emax lub inny podobny mocy ok 250W Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek22 Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Ja mogę polecić ten silnik http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=5690 W moim ASW spisywał się bardzo dobrze na śmigle 9x5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi