chmielu001 Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Często przeglądałem forum, ale nie czułem się "upoważniony" do zabierania głosu bo przez wiele ostatnich lat byłem tylko "obserwatorem" modelarstwa... ale od niedawna zacząłem się w końcu czynnie "bawić" samolotami RC ;D , stwierdziłem więc że przyszła pora aby dołączyć do forumowej braci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 21 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Proszę uzupełnić wiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldi1973 Opublikowano 21 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Jeśli nie przywitał cię moderator bo z różnych względów uznał, że lepiej na wstępie zwrócić uwagę i pokazać kto tu rządzi - to uczynię to ja: - Witaj Andrzeju..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ecc83 Opublikowano 21 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Witam serdecznie wszystkich modelarzy pasjonujących się modelarstwem lotniczym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 ecc83, witaj, niestety Twój avatar nie spełnia wymogów regulaminu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MICHAL_1100 Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 No, od razu się miło zrobiło, a nowemu Koledze to już na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi