afish Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Witam jak w temacie kupilem regulator ax 30/40 na rcsklep.pl i nie mam pojecia jak go sie ustawia .. dostalem instrukcje po ang. a niestety nie znam tego jezyka zbyt dobrze ;/ jak by ktos mial instrukcje po polsku to chetnie zobacze sobie albo moze ktos po prostu wie jak sie go programuje .. Dzieki za pomoc i Pozdrawiam aFiSh ( nie wiem czy dobry dzial ale innego nie znalazlem) ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
attyla Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Polskiej instrukcji nie mam ale jak wstawisz zdjęcie lub skan instrukcji to pewnie da się przetłumaczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afish Opublikowano 10 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 to jutro postaram sie zamiescic bo musze isc zeskanowac .. jak podlaczylem regulator to dziala ale pisalo w sklepie ze ma rózne funkcje i moze akurat by mi sie przydaly ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afish Opublikowano 11 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 I oto instrukcja Przepraszam za jakosc ale lepszego skanera nie bylo pod reka mam nadzieje ze komus uda sie to rozczytac i przetłumaczyc .. ;] Dzieki wszystkim za wszelkie próby (to male to instrukcja silnika jak by ktos chcial to na rozgrzewke tez moze przetłumaczyc ;] dodane: umiem juz ustawic chyba hamulec i jakies 2 tryby pracy .. na jednym bez smigla pobiera 1,5 A a na drugim 1,7 A wydaje mi sie ze to jest jakies zwiekszenie obrotów bardziej wysilajace silnik moze .. Do tego doszedlem metoda prób i błedów mierzac napiecie i prad;] nie mniej jednak dalej czekam na kogos kto mi przetłuamczy instrukcje na polski .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afish Opublikowano 11 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 hmmm czyli nikt nie zna ang zeby to przetlumaczyc czy po prostu sie nikomu nie chce ;/ ?? dopis: dalej sie nikt nie znalazl do pomocy ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.