krzycho1997 Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Mam problem. Chce naładować pakiet 2S, 7,4V Turnigy. Mam do dyspozycji ładowarkę IMAX B6 AC+. Nie mam jak naładować pakietu, ponieważ nie pasuje wtyczka. Wtyczka jest taka żółta. Co zrobić, żeby ominąć rozilowywanie kabelków? Czy są dostępne jakieś przejściówki na rynku, bo na Allegro nie mogłem znaleźć. Proszę o Pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkrawcz1 Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Masz wtyczkę XT-60: Przejściówkę dorobić: dwa grube przewody (najlepiej czarny "-" i czerwony "+", żeby utrudnić pomyłkę), z jednej strony lutowane do wtyczki "męskiej" XT-60 (na obudowie opisany "+" i "-"), z drugiej do dwóch wtyków "bananowych" (najlepiej czarnego "-" i czerwonego "+", żeby utrudnić pomyłkę). Przejściówkę podłączaj najpierw do ładowarki, a potem do pakietu, odłączaj odwrotnie - zwarcie "bananków" skończy się pożarem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho1997 Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Dzięki za pomoc. Taką wtyczkę kupię w sklepie elektronicznym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubu2 Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Nie. Tylko w modelarskim. pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho1997 Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Aha, dzięki, pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeszekJ Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Czy są dostępne jakieś przejściówki na rynku, bo na Allegro nie mogłem znaleźć. Proszę o Pomoc. Przed chwilą sprawdziłem - są co najmniej dwie oferty na Allegro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkrawcz1 Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Dzięki za pomoc. Taką wtyczkę kupię w sklepie elektronicznym?Jesteś z Lublina:http://www.rcskorpion.pl/towar/komplet-konektorow-wysokopradowych-xt60-mf/ http://www.rcskorpion.pl/towar/p/id/8991/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi