krankor Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Witam wszystkich. Proszę o pomoc szkutników. Dostałem po zlikwidowanej modelarni taki kadłub wykonany ze sklejki itp. Szkutnictwo to zupełnie nie moja dziedzina. Zrobię zapewne z niego model na półkę. Bo tylko do tego się chyba nadaje, jest ciężki i nierozbieralny. Długi na 36 cm. Wysuszony na wiór bo na poszyciu widać szparki. O podłłej jakości farby nie wspomnę Ale widać ile pracy ktoś włożył w płynne linie. Szkoda byłoby to tak zostawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Typuje na "Zawisze Czarnego". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 jaki on tam czarny skoro biały :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krankor Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 No pięęęęknie Dzięki Jak tak dobrze poszło, to może to z czymś się komuś kojarzy? Stan i wykonanie podobne. Wiek może z kilkanaście lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krankor Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Mnie jakieś stare plany, rysunki z "Modelarzy" przychodzą na myśl, ale nic konkretnego. Jak się nie da rozpoznać, to trudno. Wymienię silnik, bo jakiś "straszny" jest. I dokończę swoją radosną twórczością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi