czaja18 Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 Chciałbym wykonać taki model na coxa: Ma ktoś może plany czegoś takiego :?: Jak nie to może chociaż powicie mi jakiej wielkości to zrobić :?: Jaki zasosować skłon silnika, kąt natarcia płata itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektron Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 Mam plany ale Gawrona. Sadze ze po malej modyfikacji kadluba w planach bedziesz mogl zrobic wilge:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja18 Opublikowano 16 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 Też sylwetkowy :?: :?: :?: Jak tak to prześlij mi jego plany na adres: czaja18@o2.pl On jest pod coxa :?: Jak nie to jaką rozpiętość mu dać :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 w modelarzu był plan tej wilgi, musiałbym poszukać bo kiedyś zrobiłem takie dwie pod 280-tkę elektryka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektron Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 Mam papierowe wlasnie z modelarza - model sylwetkowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja18 Opublikowano 16 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 Dowiedziałem się że Wilga była w modelarzu 8/2002. Mógłby ktoś podesłać mi skany tego modelu??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.