qugar_ Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Tu macie Ciekawą dyskusję ze sprzedawcą http://www.epheli.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=32158&postdays=0&postorder=asc&start=29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldi1973 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 No... To tylko patrzeć jak tu Brylancik się pojawi.. A swoją drogą.. Mawiają, że naiwnych się nie sadzi. Sami rosną. (Przepraszam kolegów, ale taka jest właśnie bolesna prawda). Według mojego toku myslenia - koleś myślał, że dając cenę na zakup modeli śmigłowców z aparaturą - poniżej kosztów zakupu w Chinach (można sprawdzić na alibaba.com ile modele kosztują w przypadku baaardzo dużej ilości zakupu i szczerze się zdziwić) - że ludzie wymiotą wszystkie 100 sztuk w ciągu tygodnia.. Ot - całkiem szybki i czysty interes. To nam daje coś około 24000zł. I wtedy można zniknąć.. Bezkarnie.. A czemu..? Ano temu, że w Polskim prawie przestępstwo jest powyżej kwoty 250zł (stąd cena sprzedaży bez kosztów wysyłki - dla pewności, że Policja lub prokurator może naskoczyć..). Tak. Teraz jest to wykroczenie. 249zł.. Historia zna takie przypadki. Mogę się mylić, ale nie muszę.. A pisałem, żeby umieścić to ogłoszenie w "nieciekawych ofertach".. :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 zy-brilliant ten czlowiek to jeden wielki dzieciak i tyle nie ma co z takim nawet pisac bo nawet nie umie sie zachowac miejmy nadzieje ze juz konta nie przywroca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwi@tek Opublikowano 7 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Witam ponownie dziś otrzymałem zwrot pieniążków za nieudaną transakcję a więc kolega zy-brilliant okazał się zwykłym naciągaczem lecz niezbyt twardym bo wymiękł i oddał kasę nie polecam gościa na przyszłość będę bardziej ostrożny pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 a jakies wytlumaczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 chetnie by mi sie przydal adres tej k.......[ zy-brilliant] i on smial pisac ze ktos zablokowal mu konto i dzieci nie dostana na swieta prezentow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwi@tek Opublikowano 7 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 No niestety bez wytłumaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldi1973 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 No i co koledzy w sprawie "okazji" słychać..? Nie śledzę wydarzeń, ale z tego co się łatwo domyślić - przekręt.. Czy tak..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi