tehace100 Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Szukam jakiegoś prostego trenerka najlepiej depron lub epp pod: silnik AXI 2212/34, regulator Redox ECO 20a, smiglo posiadam 11x4,7, pakiet 11,1v 800mah, 6 serw sg-50 tower pro. Chcialbym zeby byl to model w miare tani, prosty w składaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Palacz1996 Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Te wyposażenie powinno nadać się do TOTO KLIK. Model trenerka tani i prosty w składaniu. Tylko nie wiem czy te serwa nie będą za słabe :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tehace100 Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 TOTO już widziałem, ale wolałbym kupic jakis zestaw z wyciętymi częsciami a nie samemu wszystko budować dlatego prosiłbym o linki konkretnych modeli trenerków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artu Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Przejrzyj sobie ofertę Na polskim niebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip. Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Myślę, że taki wielki silnik do TOTO jest niepotrzebny. Wyposażenie do siebie niezbyt pasuje - serwa 5g i silnik 58g, lecz można je zastosować do modelu takiego jak TEN Do spokojnego latania serwa jakoś wytrzymają. EDIT: nie zauważyłem dwóch najnowszych postów - doszły w trakcie pisania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tehace100 Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Z tego sklepu "Na polskim niebie" odpowiadała by mi jedynie wilga, ale zrobiłbym wersje bez klap. Reszta modeli nie za bardzo według mnie nadaje się na pierwszy model. Jeżeli miałby ktoś jeszcze jakieś propozycje to bardzo prosze ponieważ kompletnie nie wiem jaki model będzie odpowiedni do tego silnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip. Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Albo mały model (ok. 80cm) - mniejszy silnik ,albo duży model (ok. 120cm) i większe serwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 http://forumrc.alexba.eu/zefirek_1.htm Bardzo prosty model, podobny do Toto-0. Plany się rysuje ręcznie przy linijce, wprost na piance. Doskonały model do nauki latania i bardzo tani oraz prosty. Choć serwa Sg-50 są nieco delikatne. Raczej bym polecał kupić Sg-91. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Sz Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 TOTO już widziałem, ale wolałbym kupic jakis zestaw z wyciętymi częsciami a nie samemu wszystko budować dlatego prosiłbym o linki konkretnych modeli trenerków.Polecam Ci ten model http://abc-rc.pl/p/2/1439/model-falcon-epp-morlock--modele-z-epp-samoloty-i-szybowce.html Model jest banalnie prosty w montażu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tehace100 Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Morlock mi sie bardzo podoba najprawdopodobnie go kupie, tylko czy śmiglo 11x4,7 bedzie do niego dobre? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Morlock mi sie bardzo podoba najprawdopodobnie go kupie, tylko czy śmiglo 11x4,7 bedzie do niego dobre? A jak nie będzie, to co? 5zł to taki majątek? Kupisz nowe. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi