janegab Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Góra ze zboczami w kształcie prostokąta - na wszystkie kierunki wiatru Zbocze podzielone tarasem wys. ok. 20m Strona zachodnia zbocza Strona południowo-zachodnia, najfajniejsza i najdłuższa. U podnóża lądowisko trawiaste.Można sobie potrenować na dużej łące. po dzisiejszych lotach. Dojazd do hałdy piachu z Konina w stronę Kramska. Za Kramskiem ok 2km skręt w prawo na teren kopalni- dogodny dojazd, spokój, cisza. Wszystkim polecam.Najfajniejsze loty na wiatr zachodni i południowy. Na końcu hałdy zbocze podkowiaste na wszystkie kierunki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Super miejscówka Konin-Kramsk. Opis już był, szczegóły dodam później. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Miejscówka bez drzew, drobe kepki krzaków znalazłem dogodny dojazd od strony wsi a najwazniejsze na górze ladowisko bez kamieni, żelastw piaseczek jak w Łebie miejsce aż za łatwe do lotów bo komfortowe ladowanie bez żadnych przeszkód. Można spokojnie latać w razie kraksy , awarii ladowanie u podnóża miejsce bezlune nie ma gapiów ,samochodów. W poniedziałek pierwsze tam loty.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 5 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 (edytowane) ŁEBSKI-Kramsk... zalatał... są fotki-wieczorem dymało łebsko wiatr robil a"la mini burzę z piasku... Edytowane 5 Lipca 2014 przez janegab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Kramsk mi sie nie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 5 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Racja- ale z braku dobre i to / mnie wkurza piach-wszędobylski/ objechałem łubstów-kleczew-wszędzie nie pasowal kierunek- najlepiej w Kramsku alem zziajany bo trzeba dreptać na górę a żar leje się z nieba.. Zniechęciłeś się pewno dojazem a jest dobry od dupy strony kawałek ale super... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Dojazd ok. Wchodziłem od zachodu, wiało z południa. Piach z kamieniami mi nie odpowiadał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 6 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Poczuj sie jakbyś był w Egipcie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Nie lubię Egiptu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi