janegab Opublikowano 28 Listopada 2011 Opublikowano 28 Listopada 2011 Góra ze zboczami w kształcie prostokąta - na wszystkie kierunki wiatru Zbocze podzielone tarasem wys. ok. 20m Strona zachodnia zbocza Strona południowo-zachodnia, najfajniejsza i najdłuższa. U podnóża lądowisko trawiaste.Można sobie potrenować na dużej łące. po dzisiejszych lotach. Dojazd do hałdy piachu z Konina w stronę Kramska. Za Kramskiem ok 2km skręt w prawo na teren kopalni- dogodny dojazd, spokój, cisza. Wszystkim polecam.Najfajniejsze loty na wiatr zachodni i południowy. Na końcu hałdy zbocze podkowiaste na wszystkie kierunki.
janegab Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Super miejscówka Konin-Kramsk. Opis już był, szczegóły dodam później.
janegab Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Miejscówka bez drzew, drobe kepki krzaków znalazłem dogodny dojazd od strony wsi a najwazniejsze na górze ladowisko bez kamieni, żelastw piaseczek jak w Łebie miejsce aż za łatwe do lotów bo komfortowe ladowanie bez żadnych przeszkód. Można spokojnie latać w razie kraksy , awarii ladowanie u podnóża miejsce bezlune nie ma gapiów ,samochodów. W poniedziałek pierwsze tam loty..
janegab Opublikowano 5 Lipca 2014 Autor Opublikowano 5 Lipca 2014 (edytowane) ŁEBSKI-Kramsk... zalatał... są fotki-wieczorem dymało łebsko wiatr robil a"la mini burzę z piasku... Edytowane 5 Lipca 2014 przez janegab
janegab Opublikowano 5 Lipca 2014 Autor Opublikowano 5 Lipca 2014 Racja- ale z braku dobre i to / mnie wkurza piach-wszędobylski/ objechałem łubstów-kleczew-wszędzie nie pasowal kierunek- najlepiej w Kramsku alem zziajany bo trzeba dreptać na górę a żar leje się z nieba.. Zniechęciłeś się pewno dojazem a jest dobry od dupy strony kawałek ale super...
cZyNo Opublikowano 5 Lipca 2014 Opublikowano 5 Lipca 2014 Dojazd ok. Wchodziłem od zachodu, wiało z południa. Piach z kamieniami mi nie odpowiadał
Rekomendowane odpowiedzi