Vadic Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Chcę wyciąć sobie zagiego o rozp ok 1.8m. Jaka cięciwa była by najlepsza na środku i na końcach skrzydła? z góry dzięki za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
false Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 http://tzagi.altervista.org/imagescad/zcadsmall.jpg przeskaluj sobie na 1,8m i policz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadic Opublikowano 3 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Na środku wyszło mi 480mm a na końcach po 225mm. jeszcze jedno pytanie jaki skos mają mieć skrzydła. chodzi mi o kąt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek_op Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 A właściwie dlaczego chcesz wycinać akurat 180cm? Napisz o jaki kąt Ci chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Chodzi mu o skos skrzydła, czyli odchylenie krawędzi natarcia do tyłu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadic Opublikowano 3 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Właściwie to już zdążyłem zrezygnować z 1.8m gdyz spostrzegłem sie ze mam za wąską płyte styro. Ale pytanie o skos nadal aktualne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek_op Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Zwichrzenie masz podane na planach, natomiast pozostałe kąty wyjdą Ci same jak rozrysujesz sobie skrzydło na płycie styropianu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi