slimas Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Witam zwracam się z pomoc do forumowiczów.Chodzi o moją szkołę prezydent miasta postanowił ciąć koszty i chce zamknąć moją szkołę a drugą taką ciężko będzie mi znalezć,mój profil to technik awionik czyli praca głównie przy samolotach co bardzo mi się podoba. Proszę tylko o 2 kliknięcia musimy zebrać 20000 kliknięć "LUBIE TO". http://www.facebook.com/ratujmybytomskielektronik Z góry dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Pierwsze słyszę, żeby komuś pomogły kliknięcia na facebooku w załatwieniu czegokolwiek. Wybacz, ale jeżeli chcecie coś zdziałać, to raczej petycja na papierze popisana przez parę tysięcy osób z gminy, dostarczona osobiście, najlepiej w obecności mediów. Jak każdy uczeń szkoły, zbierze 10 REALNYCH podpisów, to już będzie spora siła przebicia. Ale kliknięcia w "Lubię to"? :crazy: Pewnie tyle samo ludzi kliknęło na stronie jakiegoś idioty, który na trójkołowym rowerku zleciał z 10m skarpy i połamał obie nogi... :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimas Opublikowano 9 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Petycja na papierze również jest ale chwytamy się wszystkiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 No proszę jaka akcja A w dowcipach to wszyscy biegają po benzynę :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Kliknąłem, jeżeli to faktycznie coś pomorze to powodzenia :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrik123 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Kliknąłem, moją szkołę też będą likwidować -ten sam powód ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomnow95 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Jeśli to pomoże, to Łącznościowcy(też elektronicy) z Krakowa chętnie klikną. Już rozesłałem link. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimas Opublikowano 10 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Dzięki za pomoc wczoraj w szkole była telewizja nawet.W poniedziałek ma przyjść prezydent Bytomia do szkoły to uczniowie pewnie szumu narobią.Rok temu w Bytomiu chcieli zamknąć ekonomika to uczniowie zablokowali rondo i telewizja przyjechała radio i pomogło ekonomik jest do dziś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi