slimas Opublikowano 8 Grudnia 2011 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Witam zwracam się z pomoc do forumowiczów.Chodzi o moją szkołę prezydent miasta postanowił ciąć koszty i chce zamknąć moją szkołę a drugą taką ciężko będzie mi znalezć,mój profil to technik awionik czyli praca głównie przy samolotach co bardzo mi się podoba. Proszę tylko o 2 kliknięcia musimy zebrać 20000 kliknięć "LUBIE TO". http://www.facebook.com/ratujmybytomskielektronik Z góry dziękuje.
madrian Opublikowano 8 Grudnia 2011 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Pierwsze słyszę, żeby komuś pomogły kliknięcia na facebooku w załatwieniu czegokolwiek. Wybacz, ale jeżeli chcecie coś zdziałać, to raczej petycja na papierze popisana przez parę tysięcy osób z gminy, dostarczona osobiście, najlepiej w obecności mediów. Jak każdy uczeń szkoły, zbierze 10 REALNYCH podpisów, to już będzie spora siła przebicia. Ale kliknięcia w "Lubię to"? :crazy: Pewnie tyle samo ludzi kliknęło na stronie jakiegoś idioty, który na trójkołowym rowerku zleciał z 10m skarpy i połamał obie nogi... :wink:
slimas Opublikowano 9 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2011 Petycja na papierze również jest ale chwytamy się wszystkiego.
pawel66 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 No proszę jaka akcja A w dowcipach to wszyscy biegają po benzynę :rotfl:
sebamor Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Kliknąłem, jeżeli to faktycznie coś pomorze to powodzenia :wink:
Matrik123 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Kliknąłem, moją szkołę też będą likwidować -ten sam powód ;/
tomnow95 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Jeśli to pomoże, to Łącznościowcy(też elektronicy) z Krakowa chętnie klikną. Już rozesłałem link.
slimas Opublikowano 10 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2011 Dzięki za pomoc wczoraj w szkole była telewizja nawet.W poniedziałek ma przyjść prezydent Bytomia do szkoły to uczniowie pewnie szumu narobią.Rok temu w Bytomiu chcieli zamknąć ekonomika to uczniowie zablokowali rondo i telewizja przyjechała radio i pomogło ekonomik jest do dziś.
Rekomendowane odpowiedzi