Marcin Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Szukam arkusza przeźroczystego poliwęglanu do zrobienia klosza w lampie samochodowej. Oryginalnie jest tam ryflowane szkło, i potrzebuję je wymienić na poliwęglan (jak w nowoczesnych samochodach). Poszukuję arkusza o wymiarach 25x15. Ktoś może ma jakieś dojścia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Air Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Spytaj w firmie produkującej szyldy, standy reklamowe itd - zwykle mają plexi w najróżniejszych kolorach i poliwęglan też powinni mieć. Bezbarwny też. Poza tym wpisz sobie pleksi, poliwęglan w google to znajdziesz (chociaż te główne firmy wyskakujące, sprzedają raczej hurtowo). PS: Swoją drogą, to zdajesz sobie sprawę, że o ile ten samochód porusza się normalnie po drogach, to jesteś na prostej ścieżce do czasowej utraty dowodu rejestracyjnego? Bo tak coś mi świta, że robisz jakąś przeróbkę na "ksenony" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 10 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Tak, wiem o niebezpieczeństwach Kupiłem drugą lampę i chcę zrobić eksperyment. Wrzucić soczewkę w miejsce starej H4 i dać gładki poliwęglan zamiast ryflowanego szkła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi