krzysiek w Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 Witam Pogoda sie zrobila ladna,wiec moze ktos by sie wybral polatac na czyzyny?? Tak kolo polodnia.Ja moze bede tam jeszcze dzis pod wieczor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Jutro wybieram sie z Zona i pociecha na latanie na CZyzny. Biore Elfa i hol gumowy ( 6mm guma oplot + 100 zylki ) Bedzie tez Slawomir z Vega Ja bede w okoicach 12.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek w Opublikowano 28 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 A ja w weekend mam zawody w gliwicach :| Moze bysmy w przyszly weekend razem polatali?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek w Opublikowano 20 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Bedzie ktos latał w niedziele?? Ja biore 2metrowke i hol gumowy,bede od ok 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
levy Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 ja bylem wczoraj, jeden trenerek rozbity, auto RC rozwalona skrzynia, moj classic przezyl chetnie bym sie wybral ale wybieram sie do przyszlych tesciow, zobaczymy jeszcze, nie masz moze startera do silnika i zarnika pozyczyc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Arek było was dwóch? Jeden białym autem a drugi takim czerwonym? tak około 17? To wybieracie się jutro? Bo bym wpadł i poznał w końcu co poniektórych z was. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek w Opublikowano 20 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Własnie mi sie plany pozmienialy,bede od 10 do ok 1szej Rafal-bedziesz z modelem?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 niestety nie. Modele będę miał w krk dopiero na przyszły sezon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
levy Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Arek było was dwóch? Jeden białym autem a drugi takim czerwonym? tak około 17? To wybieracie się jutro? Bo bym wpadł i poznał w końcu co poniektórych z was. byly dwa biale auta, jeden citroen drugi fiat panda z naklejkami whirlpool polar, to bylem ja no mnie raczej na 90% nie bedzie bo jednak musze wyjechac ale planuje w tygodniu jak, przyjdzie kilka rzeczy polatac, no i oczywiscie jak nie bedzie wiatru a czerwonym byl kumpel z irlandi autkiem RC gdzie skrzynia po 40 sekundach jazdy padla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.