Lisu Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 Opisze tu smieszna sytuacje a moze i tragiczna wczoraj z racji pieknej bezwiecznej pogody wkoncu postanowilem oblatac extrima wyruszylem z dziwczyna po drodze mialem zajechac po mojego mistrza czyli bylego instruktora mojej modelarni i tuz przed jego domem...... sruuuuu :? :? :? kobieta wyjezdajaca z pod domu zajechala mi droge :? :? :? chciala zawrocic bez kierunku ani swiatel :shock: :shock: :shock: z racji ze nie jechalem zbyt szybko zniszczenia nie sa zbyt duze ale ucierpial rowniesz extrim lekko zgielo sie podwozie tazke nie jest zle zeby bylo smieszniej kobieta nie poczywala sie do winy no ale coz.... nie dalo sie nic zrobic o ugodzie nibylo mowy z racji ze jej maz okazal sie strasznym krzykaczem i sam zadzwonil na policje i tym samym sie pogrzebal zona dostala mandat i punkciki i poszlo jej z polisy ale co zrobic sa ludzie i parapety zal tylko swietnej pogody i biednego exrima mam nadzieje ze dzisiaj sie uda i wkoncu go oblatam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 Z doświadczenia powiem ze masz duże szanse na odszkodowanie za zniszczony model i całe wyposażenie modelarskie,które zostało uszkodzone. Wystarczy napisać pismo że żądasz zwrotu kosztów za aparature która została wstrząsnięta w trakcie uderzenia i za model z w/w powodu. Napisz że jeżeli nie chcą płacić, to niech zasponsorujaci dożywotnie OC na modelarstwo, bo nawet tak mały model może zrobicwilkakrzywde postronnym osobą. Szybko zmiękną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 Hie hie hie motyl. Nie przepuścisz nie? W sumie, ja bym walczył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisu Opublikowano 15 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 hmm motyl ciekawy pomysl nie myslelm o tym wogole ale niewiem czy mam czas zeby walczyc (praca -studia ) pozatym nic sie nie stalo oprocz zgietego preta od podwozia wiec nie wiem czy jest o co walczyc ale pomysl calkiem ciekawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 wiec nie wiem czy jest o co walczyc ehh ......poczytaj to:D http://pfmrc.pl/viewtopic.php?t=210 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.