DarekH Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Witam Zamieszczam pierwszy mój film wykonany nową kamerką. Czasami obraz pływa ponieważ jest ona "na sztywno" i na szybko przymocowana do helika. Generalnie obraz bardzo fajny, kamerka rewelacyjna - Polecam. Jest świetna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Coś Ci nie wyszło to umieszczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekH Opublikowano 14 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 powinno być ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiSon Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Obraz super, a sasiedzi maja zarabisty ogrodek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d.a.r.o. Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Było by super gdyby nie efekt "rybiego oka" (zaginający się horyzont). Ale i tak jest nieźle, tylko ta kabinka w kadrze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekH Opublikowano 15 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 hehe dzięki - to nie sąsiedzi to mój Ps. co do kabinki w kadrze to wg mnie mistrzostwo świata jest kilka filmików takich na YT i przynajmniej wiadomo że kręcone śmiglakiem RC Jak się zrobi gimbal będą bez kabinki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz145 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Ile dałeś za ta kamerkę? :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nebeb Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Jeżeli kamerka nowa to zapewne zapłacił ok 1500zł czy tak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 za 600 zł można gopro 1 wyrwać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nebeb Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Tak wiem ale tu kolega pytał o cenę GoPro HD Hero 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi