marcel_Kaszëbë Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Witam serdecznie po dłuuuugim czasie :-))). W pewnym momencie nastąpił kryzys w mojej modelarni i wszystkie modele poszły pod "młotek", teraz powracam z nowymi modelami. W moim lataniu przewinęły się: eXtrim 3D artexu (spalina) chyba jako jeden z pierwszych przerobiłem go na paliwo, katana.pl - również spalinowa, YAK 54 CM-PRO 1,4m również spalina, Wilga artexu - pływająca, relacja z budowy pływaków gdzieś na forum. Po drodze był Ventus z CM-PRO zelektryfikowany, Omei 2000 (super model). Nie wspomnę o początkach Easy Star i Easy Glider, bo to dla każdego poczatkującego PODSTAWA. Odszukałem hasło do swojego profilu na pfmrrc.pl na starym koncie, ale zdązyłem założyć nowe konto, proszę moderatora o kontakt na PW żeby skasować nowe konto - nie jest mi potrzebne, a już jakaś korespondencja na nie szła :-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Witamy z powrotem daj mi nick do tego nowego konta a zrobię co trzeba ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Rzedzicki Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Elo Marcel :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars_2000 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Cześć ! Witamy naszego "syna marnotrawnego" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcel_Kaszëbë Opublikowano 20 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 elo elo. Teraz "nadaję" z kaszub, z pięknej miejscowości Somonino :-). Wychodzę z domu i mam pole 4 ha do latania. Idę 1 km i mam zbocze na szybolki :-), ciekawe co z tego wyjdzie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcel_Kaszëbë Opublikowano 22 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Paweł, Marcin, może jakiś "wypad" do mnie na pole na latanie (jak w Leźnie - pamiętacie??), potem mała imprezka w moim "grajdołku". Toż to tylko 40 km od 3miasta :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars_2000 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Marcin, Chyba myślimy podobnie... 8) Właśnie ostatnio sprawdzałem sobie ile jest z Leźna do Ciebie i wyszło raptem jakieś 28km. I ja tam jestem na tak Jakieś pierdoloty są zawsze gotowe do latania. Co prawda , ostatnio w grudniu moją modelarnię zapełniła ta skromna "robótka" w którą jakoś dałem się wmontować: i przez to wszystkie prace nad renowacją uszkodzonych samolotów lub wykańczaniem nowych zostały odłożone na czas poświąteczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcel_Kaszëbë Opublikowano 3 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Czas "poświąteczny" minął, można coś zacząć myśleć. Zimy nie widać, wiatry w miarę dają spokój u mnie może jakiś weekend z kobitkami wspólnie by się udał.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi