kondiz Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Witam, mam zamiar zmontować sobie model FPV tylko natrafiłem na problem. Mianowicie po przeszukaniu wielu stron internetowych nie moglem znaleźć tego, czego szukałem. Chodzi o jakiś tani wzmacniacz sygnału rc. Mam aparaturę od Pelikana 2,4 Ghz. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Chodzi Ci o Boostera 2.4ghz (1-2W) Szczerze jeżeli nie masz dobrze odkłóconej platformy ,to nawet nie myśl ,że Wifi booster (dopałka) Ci coś da. I tak szczerze myśl o zmianie aparatury ,bo Pelikan 2.4ghz nie za bardzo się nadaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondiz Opublikowano 18 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Dzięki, a jaką bateryjkę musiał bym do tego dokupić? edit: mam takie wyjście antenowe Uploaded with ImageShack.us może wie ktoś, gdzie kupić tanią przejściówkę, abym mógł podłączyć aparaturę pod to. http://www.rangevideo.com/index.php?main_page=product_info&products_id=245 To jest chyba 13 IPX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi