meteor Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 Witam Czy któryś z kolegów używa może tych serw? Jak one się spisują? czy pasują do nich jakieś zestawy naprawcze, jeśli tak to jakie? Mam zamiar kupić 3 sztuki do depronów i się zastanawiam nad właśnie tymi serwami pozdrawiam Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawko_k Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 ja je mam w modelu. latane na razie kilka razy. za ta cene uwazam ze sa dosc dobre. male luzy, duzy zakres wychylenia, dlugi kabel. wczesniej mialem tez z united inne 4,7g za niecale 8$ z mikro kabelkiem i tak malym wychyleniem ze az w elektronike musialm ingerowac. co do trybow to nie wiem co podejdzie. za 3,5$ to szkoda zestaw kupowac tylko od razu nowe serwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.