Jump to content

Witajcie

santana

Recommended Posts

Posted

Witajcie

Mam na imie Jurek mieszkam w Warszawie a dokładniej na Targówku.

Po małej przerwie znowu najszło mie na latanie .Wczesniej tez latałem ale co to za latanie przeważnie w czasie urlopu na mazurach motoszybowcem ze spalinką 1cm .Teraz chcę spróbować elektryką 3f i na początek coś z tak popularnego ostatnio depronu , no cóż i to by było na tyle jeśli chodzi o moja osobe no nie napewno jeszcze by sie coś znalazło ale to może przy innej okazii

Pozdrowienia dla wszystkich Forumowiczów

Posted

Witaj :wink:

Jako stary wyadacz zacznij od balsy :P budowa jest przyjemniejsza :)

Posted

Tak zgadzam sie ze balsa to jest całkiem inny temat robiłem płaty do mojego motoszybowca i wiem ze konstrukcje powstające z balsy to naprawde sama radocha,ale na począrek mojej przygody z modelami samolotów chce coś co nie bedzie przyprawiało o ból serca po mocniejszym kretobiciu a widok potrzaskanej balsy takowy napewno mi sprawi a więc niech na poczatek bedzie to depron.

pozdrawiam wszystkich

Posted

Na wstepie pytanie ,czy ten papcio chmiel to tak ze jesteś fanem Tytusa Romka i Atomka czy fanem zupy chmielowej ?.A w odpowiedzi na Twoje pytanie : Na mazury jezdziłem ( przez 10 lat) do zaprzyjaznionych gospodarzy ale 2 lata temu wyemigrowali do USA i skończyły sie wyjazdy, równocześnie małe zawirowania natury osobistej i mój kontakt z lataniem też sie urwał.Na mazury jezdziłem pod Ełk tereny dziewicze (wioska zabita deskami jak na obecne czasy) pięknie. Latałem sam i wciągałęm w to syna ale z mizernym skutkiem teraz mam nadzieje zarazic wnuka

pozdrawiam wszystkich

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.