Daniel95 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Witam, Czy jest taka możliwość abym na sanwie vg6000 latał tym heli . Dodam że nie miałem do czynienia bliżej z helikopterami tylko latam szybowcami i samolotami 3d. (ta aparatura niema trybu heli) z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
From_heaven Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Aparatury nie znam, ale jak nie ma trybu heli ccpm to nie polatasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel95 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 a po co to coś??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandi Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 krótko mówiąc bez programu helikopterowego nie ustawisz sterowania helikoptera, czyli sterowanie tarczą , skokiem łopat głównych wirnika w czasie dodawania gazu czyli zwiększania obrotów... jeśli nie ma programu heli to nie ma szans ... jeszcze do tego dochodzą tarcze np 120 stopni w którym właśnie 3 serwa odpowiadają za różne funkcje sterowania to tak w skrócie na chłopski rozum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Witam, Czy jest taka możliwość abym na sanwie vg6000 latał tym heli . Dodam że nie miałem do czynienia bliżej z helikopterami tylko latam szybowcami i samolotami 3d. (ta nadajnik niema trybu heli) z góry dzięki Miałem :-( nie polatasz tym heli ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel95 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 buwi777, a czemu nie polatam? podobno to dobra kopia t-rex? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 nadajnik niema trybu heli) Chyba dlatego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi