Ryszard58 Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Pierwszy modelik w Nowym Roku prezentowany na forum W pewnym wieku :oops: już nudne staje sie witanie Nowego Roku ,stąd tez na drugi dzień człowiek ma trzeźwy umysł nie zmącony promilami .Co przekłada sie na to że można bez żadnych trudności poszaleć na forum ,wstawiając nowy modelik . A jest nim tytułowy F3F-2 .Malowanie trochę inne niż z pudla Wyszukałem je w internecie ,a że było ładne to takie zrobiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 W pewnym wieku :oops: już nudne staje sie witanie Nowego Roku ,stąd tez na drugi dzień człowiek ma trzeźwy umysł nie zmącony promilami. Racja, mam podobne spostrzeżenia :wink:, jak zwykle elegancki model brawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Dla mnie też sylwek staje się nudny Modelik bardzo ladny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Dla mnie też sylwek staje się nudny aleś dowalił, chłopie model bardzo ładny, a oryginał jeszcze lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryszard58 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Wstawiam jeszcze dwie fotki bardziej ostre .,troszkę lepiej zrobione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszkin Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Bardzo ładny model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi