jarek556 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Mam jakieś doświadczenie z heli (LAMA) i nikłe z samolotami (kiedyś Piper Cub). Poza tym zrobiłem kilka szybowców dawno dawno temu (Jaskółka, itp). A teraz robię kolejne podejście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DR.FOKER Opublikowano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 No dobra Nie wiem gdzie to pójdzie ale spróbować trzeba Jestem tu jak można sie domysleć pierwszy raz. Próbuję się zarejestrować i mieć możliwość porozmawiania z ekspertami w dziedzinie modeli latających. Tak sie składa że kleje właśnie pewien model bardzo zaintrygowała mnie rozmowa na jego temat i fajnie byłoby do niej dołączyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 jarek556 Witamy serdecznie. DR.FOKER należy założyć swój temat, przywitać się, po kilku dniach moderator/admin doda cię do grupy użytkowników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DR.FOKER Opublikowano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 przed kilkoma chwilami gdzieś czytałem o założeniu jakiegoś swojego tematu Ja rozumiem że modelarstwo jest dla cierpliwych ale czy już sama strona tzn układ tego forum musi ich weryfikować ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DR.FOKER Opublikowano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 to tak jeszcze na początek ... Jak i gdzie zakłada się swój temat???? Czy to , że pojawił się tutaj mój teks już jest założeniem tematu??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Nie... Wchodzisz tutaj http://pfmrc.eu/viewforum.php?f=132 pod odnośnikiem do strony głównej jest przycisk "nowy temat", klikasz, wpisujesz tytuł tematu, potem twoje przywitanie, tzn. jak długo zajmujesz się modelarstwem, jakie modele zrobiłeś, ile masz lat, skąd jesteś itp. rzeczy. Potem klikasz "wyślij" i temat założony. Potem trzeba poczekać aż admin/moderator doda Cię do grupy użytkowników. Proste, czyż nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi