Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaprogramuj wg tej instrukcji.

W pkt5 (3str.) ustaw timing 15*, pkt6 - For most out runner motors (druga pozycja w tabelce). Reszta tak jak zaznaczono gwiazdkami.

Opublikowano

Ale wyzwanie :shock: Nigdy czegoś takiego nie robiłem, Nie mam pojęcia jak się nawet za to zabrać a po 2 to wszystko jest po angielsku. Prze tłumaczy mi ktoś to na Polski ? i wytłumaczy jak krowie na rowie ? Będę bardzo wdzięczny.

Opublikowano

Ale wyzwanie :shock: Nigdy czegoś takiego nie robiłem, Nie mam pojęcia jak się nawet za to zabrać a po 2 to wszystko jest po angielsku.

www.translate.google.pl

Opublikowano

Jestem ciekaw ,kto kupuje regulator specjalny przeznaczony tylko dla helikoptera do samolotu :wall: :?: :?: :?:

Spróbuj go przeprogramować ,a jak się nie da to sprzedaj na allegro

Opublikowano

Czy ja napisałem że jego przeznaczenie to samolot ? A co on ma takiego że nie nadaje się do samolotu ?

Chce go przeprogramować ale za wiele to ja z tej instrukcji nie kumam, a ten translator tłumaczy to trochę bez sensownie. Najlepiej jak by ktoś mi to rozpisał krok po kroku co mam zrobić bo podkreślam że nigdy nie maiłem styczności z takim programowaniem a mój poziom anglika jest bliski 0 ponieważ uczę się go dopiero rok

Opublikowano

Jestem ciekaw ,kto kupuje regulator specjalny przeznaczony tylko dla helikoptera do samolotu

Kolego, nie ma regulatorów "tylko do helikoptera". Regulatory używane w śmigłowcach, mają programowanych więcej parametrów niż te, używane tylko w samolotach. Można ich używać do samolotów, programując odpowiednio. Regulatory "samolotowe" są po prostu prostsze w obsłudze.

Opublikowano

To jest regulator do heli. i nic tu tu za wiele nie pokombinujesz :twisted: Ten typ ma tzw.miękki start,jak sciągniesz drążek na 0 czyli na dół ,wtedy przy ponownym starcie włącza się jakby z opóżnieniem ,poza tym brak hamulca :evil:,ale samolotem da się polatać.

Opublikowano
tytan12, właśnie, że w tych regulatorach trzeba duuużo pokombinować. Da się ustawić zarówno miękki jak i twardy start i wiele więcej. Trzeba go po prostu odpowiednio przeprogramować. Zobacz sobie w instrukcję. I to jest jedyny problem kolegi Zjawcio.
Opublikowano

Bardzo dziękuje za te wszystkie informacje na pewno mi się kiedyś przydadzą ale czy może ktoś mi to krok po kroku zdefiniować co mam robić ?

Opublikowano

Programowanie okazało się dosyć proste, Dziękuje za przekazaną wiedzę na ten temat ale to nie rozwiązało problemu, widocznie w czymś innym tkwi problem . Może jakiś inny pomysł ?

Da się jakoś przenieść ten temat do działu "regulatory" ?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.