RobUK Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Hej, może rozwiązaniem było by coś takiego ? http://air.heart2computers.co.uk/uchwyt.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlugi1974 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Hm też dobry pomysł , jutro zobaczę który bardziej się sprawdzi. Bardzo dziękuję wszystkim za wskazówki. Mam nadzieję że kiedyś się odwdzięczę !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobUK Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 i w efekcie coś takiego ? http://air.heart2computers.co.uk/silnik1.jpg sorry za beznadziejne połączenie Mam nadzieje, że wiesz co mam na myśli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlugi1974 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Tak oczywiście, fajny pomysł i dobre rozwiązanie . Gratulacje za szybkie działanie w photoshopie Podsunęliście mi kilka nowych pomysłów , jutro cały dzień pacy i może w tym tygodniu zapodam film z lotów :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobUK Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Przez roznice czasu twoje posty są wczesniej niz moje odpowiedzi A tak na marginesie, nie prosciej bylo poprostu kupić taki sam albo podobny silnik i problem mocowania mialbys z glowy Taka sugestia na przyszlość co by sobie życia nie komplikować bo z tego co widze to sposob mocowania masz tam taki jak w wiekszosci moich silnikow ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlugi1974 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Pewnie że byłoby prościej , ale silnik był za fajne pieniądze, z całym osprzętem i chyba dobrymi parametrami wcześniej widziałem tą przejściówkę mocowania i byłem przekonany że to wszystko jest znormalizowane i będzie pasić!! teraz już wiem że tak nie jest! Tak na marginesie wiesz jak to jest, każdy chce trochę kasy zaoszczędzić , dla porównania jestem wędkarzem i postanowiłem sobie zrobić łódkę zanętową sam żeby było taniej kupiłem elektronikę sprzęt i zrobiłem łajbę . Niestety okazało się że robiłem większość rzeczy źle , złe elementy kupowałem więc pierwsza łajba zachowywała się jak tytanic, znowu dokupiłem inne elementy i znowu klecę nową łódkę a kasy już wydałem tyle że spokojnie kupiłbym nową z gwarancją „TANIE MIĘSO PSY JEDZĄ’ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolomeo Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Sorki źle fotkę zrobiłem, oś nie jest krótsza a przesunięta w dół i o to mi chodzi . Silnik jest przesunięty tylko dla tego aby było można dwa zamontować na jednej listwie i pokazać przesunięcie w dół . Jeśli chodzi o długość to wszystko jest oki. Ale podsunąłeś mi szybszy prostszy i bardziej precyzyjny sposób, dziękuję. Chodzi mi o odcinek osi wystający z korpusu silnika, na którym montuje się śmigło/piastę - w tym nowym jest sporo krótsza niż w starym. A czy po poprawce listwy nie lepiej będzie zamontować silnik odwrtonie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobUK Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Słuszna uwaga Bartolomeo, możesz zainstalować silnik odwrotnie i mocowanie śmigła dołożyć. W tym typie silnika są takie elementy dostępne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlugi1974 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Witam, dzisiaj zrobiłem mocowanie silnika , szybko i prosto . Dzięki za pomysły . jak wszystko wyschnie zrobię fotke . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobUK Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 I tyle go widzieli ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi