JaNoT Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 mam taki problem kupilem ten auto pilot i gdy go podlacze pomiedzy odbiornik a serwo to nic nie dziala (serwo nie reaguje) nie wiem co mam zrobic prosze o pomoc moze cos zle robie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 A zaprogramowałeś go? Tak jak na filmie instruktażowym, pod ceną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaNoT Opublikowano 6 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 na filmie widac ze gdy podlaczy sie zasilanie to dioda swieci a u mnie ona wogole nie swieci tylko tak na niecala sekunde i zgasnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d.a.r.o. Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Może odwrotnie wpinasz wtyczkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaNoT Opublikowano 7 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 wszystko probowalem tylko dziwi mnie jedno kupilem 3 sztuki i zadna nie dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d.a.r.o. Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 A robisz wszystko tak jak na filmie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaNoT Opublikowano 7 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 robie na filmie widac ze gdy sie podepnie ten auto pilot to dioda na nim swieci a u mnie nie i serwo nie dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d.a.r.o. Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Trochę to dziwne żeby 3szt. były zepsute. Spróbuj wpiąć w jakiś inny odbiornik, a najlepiej z inną aparaturą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaNoT Opublikowano 7 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 bede probowac jesli cos sie zmieni to napisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaNoT Opublikowano 7 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 sprawdzilem na 27mhz gziala a na 2.4ghz nie :shock: :shock: czemu ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi